Asunnon myynti

Jalokodit on helpoin tapa tehdä nopeat ja hyvät kaupat asunnostasi. Jos sinulla on pääkaupunkiseudulla sijaitseva remonttia kaipaava asunto putkiremontoidusta taloyhtiöstä, jätä yhteystietosi sivun lopussa olevan lomakkeen kautta ja olemme sinuun pian yhteydessä.

Näin myyt asuntosi meille

Vaihe 1

Jätä yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta ja olemme sinuun pian yhteydessä. Jos asuntosi vaikuttaa sopivalta, sovimme tapaamisen asunnollasi.

Vaihe 2

Tulemme katsomaan asuntosi ja teemme sinulle kirjallisen tarjouksen kahden arkipäivän
kuluessa. Tarjous ei kuitenkaan sido sinua mihinkään.

Vaihe 3

Jos hyväksyt tarjouksen, sovimme asuntokaupat ja asunnon vapautumisen sinun aikataulujen mukaan. Hoidamme kaikki käytännön asiat puolestasi veloituksetta.

Miksi myydä asunto näin?

Myymällä asuntosi suoraan meille säästät rahaa, aikaa ja vaivaa. Sinun ei tarvitse käyttää rahaa asunnon korjailuun, siistimiseen tai kiinteistönvälittäjän välityspalkkioon. Remonttikuntoisen asunnon myynti on usein epävarma ja pitkä prosessi.

Säästät julkiseen asunnon myyntiin liittyvän kuukausien mittaisen valmistelun ja odottelun. Me hoidamme kaikki kauppaan liittyvät käytännön asiat ja teemme asuntokaupat turvallisesti pankissa.

Voimme myös halutessasi tyhjentää asunnon hallinnan luovutuksen yhteydessä. Kaikki tämä tapahtuu sinun aikataulujen ja toiveiden mukaan.

Miksi valita Jalokodit?

Meillä on kokemusta yli 200 asunnon ostamisesta, joten kanssamme asuntokaupat hoituvat helposti ja turvallisesti. Olemme remontoineet kymmeniä asuntoja, joten sinun ei tarvitse huolehtia asunnostasi mahdollisesti ilmenevistä yllätyksistä.

Meidän tavoitteemme on varmistaa, että kaikki osapuolet ovat lopputulokseen tyytyväisiä ja asunnon vaihto on vaivatonta.

Jos emme kuitenkaan pääse yhteisymmärrykseen asunnon hinnasta, voimme yhdistää sinut yhteistyövälittäjällemme, jonka avulla saat asuntosi helposti välitettäväksi julkiseen myyntiin.

Haluan myydä asuntoni

Täytä yhteystietosi ja asunnon tiedot alla olevaan lomakkeeseen, jonka jälkeen olemme sinuun pian yhteydessä. Emme valitettavasti pysty ostamaan kaikkia asuntoja, joten toimi nopeasti!