Tietoa meistä

Jalokodit Group Oy

Jalokodit on kokenut asuntokaupan ammattilainen, jonka missiona on tarjota helppoa ja vaivatonta ratkaisua remonttikuntoisen asunnon myyntiin. Remontoimme kaikki asunnot vastaamaan nykyajan tarpeita ja luomme upeita, nykyaikaisia koteja.

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että toimintamme on reilua ja mutkatonta. Kuuntelemme tarpeitasi ja toiveitasi, ja pyrimme löytämään parhaan mahdollisen kaikkia tyydyttävän ratkaisun.

Joona Hartman

Joona on kiinteistötalouden diplomi-insinööri ja laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV). Hän on työskennellyt useissa kiinteistöalan työtehtävissä niin työmaalla kuin rakennuttajan roolissa sekä Suomessa että ulkomailla. Asunnot ovat Joonan intohimo ja hän on työskennellyt niiden parissa vuodesta 2020 lähtien. Muita kiinnostuksen kohteita ovat muun muassa vaeltaminen ja matkustaminen.

Lassi Niinimäki

Lassi on intohimoinen kiinteistöalan yrittäjä ja asuntosijoittaja. Kipinä kiinteistöalaan on syttynyt asuntosijoittamisen kautta. Lassi on toiminut asuntosijoittamisen ja asuntojen parissa aktiivisesti vuodesta 2016 lähtien ja ostanut lähes 200 asuntoa. Vapaa-ajalla Lassin harrastuksia ja mielenkiinnon kohteita ovat mm. vaeltaminen, polkujuoksu, maantiepyöräily, hiihto ja avantouinti sekä perheen ja ystävien kanssa ajanvietto ja matkustaminen.

Tarjoa asuntoasi meille

Oletko kiinnostunut saamaan tarjouksen asunnostasi tai mietityttääkö soveltuuko asuntosi meille? Ota yhteyttä alla olevasta painikkeesta ja olemme sinuun pian yhteydessä.